't Hoevewinkeltje

Verse groenten en fruit op uw bord

Uw verswinkel bij uitstek

Onze focus gaat uit naar het afleveren van kwaliteit.

    Groenten

Op gebied van groenten geven we onze voorkeur aan inlandse groenten met het keurmerk Flandria, in de periode van beschikbaarheid. Groenten worden door onze eigen mensen aangekocht op de diverse veilingen in Vlaanderen.

thoevewinkeltje_groentenpallet02

    Aardappelen

Daar gerechten verschillende soorten aardappelen eisen, biedt ‘T Hoevewinkeltje een zeer selectief pallet aan. Sommige rassen zijn vastkokend, andere consumptieaardappelrassen zijn meer bloemig of kruimig, bevatten meer zetmeel en zijn beter geschikt om puree of frieten van te maken. De aardappelen worden uitsluitend bij de lokale aardappelkwekers gekocht. Wij garanderen door regelmatige kwaliteitscontroles een goede kwaliteit op tafel.
thoevewinkeltje_aardappelen01

    Vers fruit !

Steeds meer bedrijven plaatsen op regelmatige basis een fruitkorf voor het personeel of de klanten op kantoor. Deze fruitmanden worden vaak op centrale plaatsen geplaatst waar veel mensen voorbijkomen (recepties e.d.). Als bedrijf hebben we hier dan ook een speciale aangepaste formule voor uitgewerkt.

Elke dag wordt er voor u vers fruit gehaald op verschillende veilingen in Vlaanderen.
Hierdoor zijn we in staat een zeer gevariëerd fruitpakket samen te stellen, en dit wel op dagelijkse basis.
thoevewinkeltje_fruitsalademix02

Ons inlands fruit wordt aangekocht op de verschillende veilingen in gans Vlaanderen, We verkopen vooral inlands fruit met keurmerken zoals Truval, Haspengoud, … . Hierdoor kunnen we steeds de beste kwaliteit waarborgen !

    Kruiden

‘THoevewinkeltje heeft een constant en zeer ruim aanbod van verse kruiden zoals basilicum, maar ook eetbare bloemen, zowel in kleine verpakkingen als grotere hoeveelheden. Voor meer info, bekijk hier ons aanbod.
thoevewinkeltje_kruidenpallet01